Бізнес-управлінська практика за фахом : методичні вказівки щодо проведення для бакалаврів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» - Коровіна, Наталя Валентинівна; Микитась, Вікторія Володимирівна; Нестеренко, Оксана Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Програма бізнес-управлінської практики за фахом для бакалаврів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» містить мету, завдання та строки проведення бізнес-управлінської практики за фахом, головні аспекти організації проведення та керівництва практикою, вимоги щодо оформлення документів з практики, критерії підбиття підсумків та схему нарахування балів.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; бакалаври; економіка; бізнес-економіка; бізнес-управлінська практика; обов’язки керівника практики; обов’язки студента-практиканта; орієнтовне календарне планування; індивідуальні завдання з практики; звіт про бізнес-управлінську практику; щоденник з практики; методи контролю; схема нарахування балів; критерії оцінювання результатів