Методика формування інформаційно-аналітичних умінь у майбутніх інженерів-педагогів - Компанієць, Андрій Григорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та експериментально перевірити методику формування інформаційно-аналітичних умінь у майбутніх інженерів-педагогів під час вивчення дисципліни “Освітні теорії та методологія у педагогічній діяльності”.

Purpose of the research: to theoretically substantiate, develop and experimentally test the methodology for the formation of information and analytical skills in future engineers-teachers in the study of the discipline "Educational theories and methodology in pedagogical activity."
Керівник роботи : Лазарєв Микола Іванович, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; дослідницькі уміння; інформаційно-аналітичні уміння; методика формування; інженер-педагог; навчальний процес; research skills; information and analytical skills; formation methodology; engineer-teacher; educational process