Роль Інтерполу у боротьбі з кібертероризмом - Церковна, А.А. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2019)
Актуальність обраної теми дослідження обумовлена тим, що інформаційні технології сьогодні проникають у всі сфери людської діяльності, в тому числі –стають зброєю у руках злочинців. Особливе місце серед кіберзлочинів посідає кібертероризм, який стає однією з основних загроз глобальній безпеці. Метою даного дослідження є визначення місця Інтерполу у системі міжнародних структур, покликаних боротися із сучасними формами злочинності, зокрема із кібертероризмом.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; Інтерпол; кібертероризм