Методика розслідування окремих видів злочинів : матеріали до семінарських занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» [Електронний ресурс] - Шайтуро, Ольга Павлівна; Храмцов, Олександр Миколайович; Рибалко, Гліб Сергійович; Khramtsov, Oleksandr; Rybalko, Hlib; Shayturo, Shayturo Olga Pavlivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Матеріали до семінарських занять містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях та список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету, які навчаються за спеціальністю 081 «Право».
Methods of investigating certain types of crimes : materials for seminar classes for applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty 081 "Law" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; організація розслідування; криміналістична методика; кримінальне провадження; попередження злочинів; окремі слідчі (розшукові) дії; organization of investigation; criminal proceedings; crime prevention; individual investigative (search) actions