Адміністративне право : методичні рекомендації до самостійної роботи та дистанційного навчання здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівнягалузі знань D «Бізнес, адміністрування та право», спеціальності D3 «Менеджмент» [Електронний ресурс] - Заднєпровська, Ганна Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації розроблено на основі навчального плану та призначено для підготовки до практичних занять здобувачів денної та заочної форми навчання галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право», спеціальності D3 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації підготовлено відповідно до сучасної адміністративно правової доктрини, що ґрунтується на досягненнях сучасного адміністративного законодавства України і практиці його застосування. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам, викладачам закладу вищої освіти, керівникам підприємств та менеджерам з аміністративного управління.
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; адміністративне право; правова система України; адміністративно-правові норми; адміністративно-правові відносини; принципи адміністративного права; суб’єкти адміністративного права; адміністративно-правові режими; адміністративна відповідальність; адміністративне правопорушення; адміністративні стягнення; публічна служба; публічне управління; спеціальні суб’єкти