Віктор Григорович Меліхов – краєзнавець, журналіст, викладач Інституту міжнародної освіти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (до 80-річчя з дня народження) - Глибицька, Світлана Борисівна (Харків : ФЛП Тарасенко В.П., 2020)
У біобібліографічному покажчику висвітлюється життєвий та творчий шлях відомого харківського журналіста та краєзнавця, викладача Інституту міжнародної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Віктора Григоровича Меліхова. У посібнику зібрані його праці з питань методики викладання російської мови як іноземної, дослідження з історії Слобожанщини, міста Харкова, України, статті про видатних харківських особистостей тощо; наведена література про В. Г. Меліхова. Покажчик призначений викладачам російської та української мов як іноземних; краєзнавцям; усім, хто цікавиться історією міста Харкова, її архітектурою, культурою, життєписом відомих діячів, які принесли славу нашому місту.
9 вересня 2020 року виповнюється 80 років відомому харківському краєзнавцю, журналісту, викладачу Інституту міжнародної освіти (нині – Навчально-наукового інституту міжнародної освіти) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Віктору Григоровичу Меліхову.
Keywords: журналіст; краєзнавець; Меліхов Віктор Григорович; філолог