Тиреотоксикоз. Клінічні рекомендації з діагностики та лікування. Ч. 2 - Підченко, Наталія Сергіївна; Васильєв, Леонід Яковлевич; Грушка, Ганна Василівна; Астап’єва, Ольга Миколаївна; Савченко, Антоніна Степанівна; Pidchenko, N. S.; Vasylyev, L. Ya.; Grushka, G. V.; Astapieva, O. M.; Savchenko, A. S. (Харків : Державна установа «Інститут медичної радіології та онкології ім. C. П. Григор’єва Національної академії медичних наук України», 2020)
Лікування тиреотоксикозу залишається актуальною проблемою сучасної внутрішньої медицини. Незважаючи на існуючі численні клінічно доведені протоколи лікування цієї патології, коморбідний фон пацієнтів ускладнює їх використання. Імплементація елементів наведеного протоколу дасть можливість реалізувати засади персоналізованого підходу у хворих на тиреотоксикоз.

Treatment of thyrotoxicosis remains an urgent problem of modern internal medicine. Despite the existing numerous clinically proven protocols for the treatment of this pathology, the comorbid background of patients complicates their use. The implementation of the elements of this protocol will make it possible to implement the principles of a personalized approach in patients with thyrotoxicosis.
Thyrotoxicosis. Clinical guidelines for diagnosis and treatment. Pt. 2
На допомогу лікарю-практику. - To help the doctor practice.
Keywords: MEDICINE::Dermatology and venerology,clinical genetics, internal medicine::Internal medicine::Endocrinology; щитоподібна залоза; тиреотоксикоз; клінічні рекомендації; thyroid gland; thyrotoxicosis; clinical guidelines