Трансформація системи цивільного контролю над сектором безпеки і оборони в умовах війни - Федоров, Олександр Миколайович; Fedorov, Oleksandr Mykolaiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи – розробка рекомендацій щодо удосконалення системи цивільного контролю над сектором безпеки і оборони в умовах воєнного стану на основі аналізу української практики 2022-2025 років.
Transformation of the system of civilian control over the security and defense sector in wartime conditions
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; цивільний контроль; сектор безпеки і оборони; війна; воєнний стан