Формування навичок концентрації уваги у молодших школярів з особливими освітніми потребами - Святная, Ірина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та частково експериментально перевірити методику формування навичок концентрації уваги у молодших школярів з особливими освітніми потребами.

The purpose of the study: to theoretically substantiate and partially experimentally verify the methodology for developing concentration skills in younger schoolchildren with special educational needs.
Керівник роботи : Бачієва Лариса Олександрівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; концентрація уваги; молодші школярі; особливі освітні потреби; увага; навички концентрації; психолого-педагогічний супровід; корекційно-розвиткова робота; інклюзивне навчання; дидактичні ігри; concentration of attention; younger schoolchildren; special educational need; attention; concentration skills; psychological and pedagogical support; correctional and developmental work; inductive learning; didactic games