Управління ризиками на підприємствах малого бізнесу - Голубицька, Дар’я Валентинівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи магістра: на основі вивчення європейського досвіду та ситуації, що склалася в управлінні ризиками малого бізнесу в Україні, розробити та запропонувати рекомендації з управління ризиками цих суб’єктів господарювання. Об'єктом дослідження є методи управління ризиками на підприємствах малого бізнесу. Предметом дослідження є організаційні та економічні відносини, що виникають з приводу управління ризиками ТДВ «Весела тайстра».
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; етапи становлення ризик-менеджменту; ризик-менеджмент як вид управлінської діяльності; ТДВ «Весела тайстра»; управління ризиками малого бізнесу