Удосконалення системи мотивації персоналу в організації - Огієнко, Аліна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність теми полягає у необхідності вдосконалення системи мотивації персоналу для підвищення ефективності праці, забезпечення зацікавленості співробітників у результатах своєї діяльності та розвитку підприємства. Мета дослідження полягає у визначенні теоретичних засад мотивації праці та розробці практичних рекомендацій щодо вдосконалення системи мотивації персоналу на підприємстві в сучасних умовах. Об’єктом дослідження є система мотивації персоналу на підприємстві. Предметом дослідження є механізми, процеси та підходи до вдосконалення мотивації праці на підприємстві.
Improving the personnel motivation system in the organization
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; мотивація персоналу; staff motivation; управління персоналом; менеджмент персоналу; personnel management; мотивація праці; work motivation; заохочення працівників підприємства; employee incentives enterprise