Удосконалення системи стимулювання працівників медичних закладів - Пасієшвілі, Нана Мерабівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою дослідження є розробка теоретико-методологічних положень, методичних підходів та практичного інструментарію формування, функціонування та розвитку системи стимулювання працівників, що ґрунтується на партисипативному підході. Об'єктом дослідження є система стимулювання працівників. Предметом дослідження виступають соціально-трудові та управлінські відносини, що виникають з приводу формування, функціонування та розвитку системи стимулювання працівників.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; стимулювання працівників; партисипативність системи стимулювання працівників; українські організації сфери охорони здоров'я; матеріальні та моральні види стимулювання працівників організацій охорони здоров'я