Трансформація міжнародних економічних відносин в епоху глобалізації: колективна монографія - Голіков, А.П.; Довгаль, О.А. (My University, 2015)
У колективній монографії автори дали своє бачення теоретичних та практичних аспектів нових процесів і тенденцій трансформації міжнародних економічних відносин в епоху глобалізації, які справляють і в найближчі десятиліття будуть справляти все більший вплив на всю світову економіку. Основну увагу зосереджено на аналізі сучасного стану та перспектив участі України в міжнародних економічних відносинах. Робота призначена для науковців, викладачів, аспірантів т студентів вищих навчальних закладів, а також фахівців-практиків у галузі міжнародних економічних відносин.
Keywords: міжнародні економічні відносини