Удосконалення управління витратами підприємства - Барахта, Владислав Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Основна мета будь-якого бізнесу – отримання прибутку. Прибутки підприємств значною мірою залежать від цін на продукцію та собівартості продукції. Ціна товару на ринку є результатом взаємодії попиту та пропозиції. Метою кваліфікаційної роботи магістра є оцінка ефективності управління витратами підприємства, дослідження шляхів оптимізації витрат на будівельному підприємстві. Об’єктом дослідження в роботі виступає процес управління витратами ПАТ «Трест Житлобуд-1». Предметом дослідження виступають теоретико-методичні аспекти та механізми удосконалення управління витратами з метою оптимізації їх рівня на підприємстві.
Improving enterprise cost management
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління підприємством; enterprise management; аналіз витрат; cost analysis; менеджмент підприємства; управління витратами; cost management