Інвестиційні зв’язки Харківської області як прикордонного регіону - Кулєшова, Г.О. (Матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Регіон-2009: суспільно-географічні аспекти». - Харків, 2009. – С. 72-76., 2009)
У роботі проведено аналіз інвестиційної діяльності Харківського регіону, виявлені територіальні особливості надходженні іноземних інвестицій в економіку регіону.
Keywords: інвестиції; прикордонний регіон