Проблема становлення Візантії в творчості Федора Івановича Успенського - Макаренко, Олексій Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Представлена робота має вперше торкнутися проблеми становлення Візантійської імперії як її бачив Ф. І. Успенський, внесок якого є значним не тільки для вітчизняної, а й для всесвітньої візантиністики в цілому.
Керівник: Кісельова Юлія Анатоліївна, кандидат історичних наук, доцент кафедри історіографії, джерелознавства та археології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Historical cultures::Byzantinology; Успенський Федір Іванович (1845-1928); Візантія; візантиністіка; історіографія