Правове регулювання кредитних правовідносин в Україні - Корниліна, О.Ю. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Корниліна Оксана Юріївна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна
Keywords: правовідносини; економіка; фінанси; кредит; банк; капітал