Методичні рекомендації з охорони праці для студентів філософського факультету - Тимченко, Г.М. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2013)
Посібник містить в собі загальні положення курсів «Основи охорони праці» та «Охорона праці в галузі» для студентів філософського факультету, пропозиції щодо внесення до програми державного іспиту переліку питань з охорони праці для студентів філософського факультету, методичні рекомендації щодо підготовки та написання розділів випускних кваліфікаційних робіт бакалавра, магістра та спеціаліста з питань охорони праці, тестові питання для самоперевірки знань та інформацію щодо безпеки праці користувачів комп’ютерних технологій.
Keywords: курс «Основи охорони праці»; тестові питання для самоперевірки знань студентів; методичні рекомендації; безпека праці користувачів комп’ютерних технологій; рекомендована література; «Здоров'я людини»