Інформаційно-картографічне забезпечення пріоритетних видів туризму в Харківській області - Прасул, Ю.І. (My University, 2010)
Стаття присвячена актуальним питанням інформаційного забезпечення розвитку регіонального туризму. На основі аналізу традиційних та інноваційних видів туристичних ресурсів Харківської області виявлено пріоритетні напрями розвитку туризму, доведено необхідність розробки та запропоновано основні положення створення туристичної інформаційно-картографічної системи.
Keywords: регіональний туризм; інформаційне забезпечення; туристичне картографування