Механізми взаємодії органів місцевого самоврядування з волонтерськими організаціями у період повномасштабної війни - Гребенюк, Олександр Володимирович; Hrebeniuk, Oleksandr Volodymyrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз теоретичних засад, нормативно-правового забезпечення, регіональних практик та системних барʼєрів партнерства органів місцевого самоврядування з волонтерськими організаціями в умовах війни на прикладі Харківської області з розробкою науково обґрунтованих рекомендацій щодо оптимізації інституційних механізмів взаємодії.
Mechanisms for interaction between local governments and volunteer organizations during a full-scale war
Науковий керівник роботи: Ігнатенко Ліна Юріївна, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; механізми публічного управління; органи місцевого самоврядування; волонтерські організації; повномасштабна війна