Трудове право : матеріали до семінарських занять [Електронний ресурс] - Кулачок-Тітова, Людмила Вікторівна; Пахомова, Ірина Анатоліївна; Федчишина, Катерина Вікторівна; Kulachok-Titova, Liudmyla Viktorivna; Pakhomova, Iryna Anatoliivna; Fedchyshyna, Kateryna Viktorivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять рекомендовано для студентів третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету, які навчаються за спеціальністю 081 Право, вони містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях, питання для підготовки до екзамену та список рекомендованої літератури. Матеріали до семінарських занять з навчальної дисципліни «Трудове право» відображають основні види, об’єми і напрямки роботи студентів юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Метою викладання навчальної дисципліни є підготовка висококваліфікованих фахівців в сфері трудового права до ефективної професійної діяльності у сфері трудового права, забезпечити їм необхідні знання та навички, а також сприяти формуванню відповідального і правосвідомого підходу до регулювання трудових відносин. На семінарських заняття студенти засвоюють теоретичні знання, досягнень національної та світової юридичної науки, вивчають норми трудового і суміжних галузей права України та міжнародних нормативно-правових актів, а також закріплюють набуті знання при розв’язанні практичних завдань та виконанні індивідуальних науково-дослідних завдань.

Materials for seminar classes are recommended for students of the third year of the first (bachelor) level of higher education of the Faculty of Law, studying in the specialty 081 Law, they contain the thematic plan of the educational discipline, methodological instructions for seminar classes, criteria for evaluating answers in seminar classes, questions for preparation for exam and a list of recommended literature. Materials for seminar classes on the academic discipline "Labor Law" reflect the main types, volumes and directions of work of students of the Faculty of Law of Kharkiv National University named after V.N. Karazin. The purpose of teaching the academic discipline is to prepare highly qualified specialists in the field of labor law for effective professional activity in the field of labor law, to provide them with the necessary knowledge and skills, as well as to promote the formation of a responsible and law-abiding approach to the regulation of labor relations. At seminar classes, students acquire theoretical knowledge, achievements of national and international legal science, study the norms of labor and related branches of Ukrainian law and international legal acts, and also consolidate the acquired knowledge by solving practical tasks and performing individual research tasks.
Labor law : materials for seminar classes [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режим
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE; SOCIAL SCIENCES; методичні вказівки; семінарські заняття; трудове право; право на працю; критерії оцінювання; methodical instructions; seminar classes; labor law; the right to work; evaluation criteria