Комп’ютерна модель автоматизації роздрібної торгівлі з метою покращення роботи бізнесу - Усатий, Даниїл Геннадійович; Usatyi, D. H. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проблема яка вирішується в даній кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб створити більш ефективну та надійну модель роздрібної торгівлі з метою покращення роботи бізнесу методом автоматизації пошуку нових клієнтів.

The problem solved in this qualification work is to create a more effective and reliable model of retail trade in order to improve business operations by automating the search for new customers.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; комп’ютерна модель; автоматизація роздрібної торгівлі; покращення роботи бізнесу; Web-сайт; Web-хостінг; CMS WordPress; HTML; CSS; PHP; JavaScript; Bootstrap; Google Ads; Meta Ads Manager; computer model; retail automation; business improvement