Концепт смерті в поезії Василя Стуса: лексико-семантичний аспект - Кривошлик, Олександр Вячеславович; Kryvoshlyk, O. V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У роботі досліджено концепт смерті у творчому доробку В. Стуса, його функціонування, зв’язок образу смерті з іншими образами, особливості поетичної мови автора.

The work consists of a title page, table of contents, introduction, theoretical and two practical chapters, conclusion, appendices, bibliography, and concludes with annotations.
The concept of death in the poetry of Vasyl Stus: lexical-semantic aspect
Keywords: концепт; образ смерті; поетична мова; мовна й концептуальна картина світу; concept; image; death; poetic language; picture of the world; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature