Структура концепту милосердя в американській/британській та українській/російській лінгвокультурах: методологічний аспект - Скриль, О.І. (My University, 2016)
Стаття присвячена розробці методології вивчення структурно-змістовної архітектоніки концепту МИЛОСЕРДЯ в американській/британській та українській/російській лінгвокультурах у річищі лінгвокогнітивної парадигми.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages::Germanic languages; концепт милосердя, картина світу, лінгвокультура