Комп’ютерна модель аналізу біосигналів на основі глибокого навчання - Кузікова, Катерина Михайлівна; Kuzikova, K. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
В даній роботі докладно розглядається вибір методів та підходів до аналізу біосигналів, а також проводиться порівняльний аналіз з іншими методами класифікації. Вибір глибокого навчання на основі згорткових нейронних мереж обговорюється як потужний та ефективний метод для цієї задачі.

In this work, the choice of methods and approaches to the analysis of biosignals is considered in detail, and а comparative analysis is also сапіеd out with other classification methods, such as logistic regression, the method of support vectors, decision trees, and others. The selection of deep leaming based on convolutional neural networks is discussed as а powerful and efficient method for this task.
Керівник: Бакуменко Ніна Станіславівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; глибоке навчання; машинне навчання; аналіз біосигналів; згорткові нейронні мережі; deep learning; machine leaming; biosignal analysis; convolutional neural networks