Курорти як ринок лікування та відпочинку - Редін, В.І.; Решетов, І.К. (My University, 2009)
У статті розглянуто основні типи курортів як база лікування й відпочинку. Виділено бальнеотерапевтичні, грязьові та кліматичні курорти. Охарактеризовано природні умови та дано характеристику основних типів курортів
Keywords: курорт