Ділова кореспонденція та її переклад - Вороніна, К.В. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2014)
Навчально-методичний посібник «Ділова кореспонденція та її переклад» пропонує теоретичні засади та практичні рекомендації з укладання та перекладу договорів, поширених у сучасній зовнішньоекономічній діяльності. Посібник призначено для студентів 4 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання факультету іноземних мов.
Keywords: ділова кореспонденція