Спортсмен, ти повинен покращати ці результати! [Легкоатлетичні рекорди університету] - (:unkn) unknown (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Сталінські кадри [газета] : орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського державного університету ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно) – «За більшовицькі кадри». З № 34 (1956) – «Харківський університет».
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; історія Харківського університету; легкоатлетичні рекорди університету; спорт