Роль електронної комерції в розвитку зовнішньоекономічної діяльності - Хайло, Інна Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз особливостей цифрової трансформації у сфері міжнародної торгівлі, а також розробка рекомендацій щодо вдосконалення експортно-імпортної діяльності ТОВ «Креативні бізнес рішення». Об’єктом даного дослідження є зовнішньоекономічна діяльність підприємства. У кваліфікаційній роботі розглянуті питання: розглянуто цифрову економіку; зміст та характеристику; визначено вплив цифрової економіки на діяльність підприємств; охарактеризовано вплив цифровізації на стратегії зовнішньоекономічної діяльності; надано загальну характеристику ТОВ «Креативні бізнес рішення»; проведено аналіз зовнішнього середовища ТОВ «Креативні бізнес рішення»; розглянуто експортно-імпортну діяльність ТОВ «Креативні бізнес рішення».
Керівник: Куценко Тетяна Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; зовнішньоекономічна діяльність; електронна комерція; цифрова економіка; стратегії зовнішньоекономічної діяльності