Лев Элеазарович Паргаманик : (из «Воспоминаний физика-теоретика») - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2002)
Присвячується Леву Елеазаровичу Паргаманіку – професору кафедри теоретичної фізики Харківського національного університету, відомому фізику-теоретику, який виховав багатьох визначних фахівців.
Лев Елеазарович Паргаманік : (зi «Спогадів фізика-теоретика»)
К 200-летию Харьковского университета
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Лев Элеазарович Паргаманик (1914 - ?); Лев Елеазарович Паргаманік (1914 – ?); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна