Дослідження та удосконалення системи комунікацій в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємства - Прилипко, Андрій Леонідович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота виконана за матеріалами праць зарубіжних та вітчизняних вчених в області менеджменту, присвячені дослідженню та удосконаленню системи комунікацій в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Предметом дослідження є системи комунікацій в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємства ТОВ «ПАІ Капітал» (м. Харків, Україна). Завданнями роботи є: визначити сутність комунікацій в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю компанії; виділити форми ділових комунікацій; дослідити ринок оптової торгівлі товарами; надати загальну характеристику ТОВ «ПАІ Капітал»; провести аналіз показників діяльності ТОВ «ПАІ Капітал»; обґрунтувати напрямки щодо удосконалення системи комунікації в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю ТОВ «ПАІ Капітал»; надати рекомендації щодо удосконалення системи комунікації в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю ТОВ «ПАІ Капітал»; провести оцінку ефективності запропонованих заходів щодо удосконалення системи комунікації в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю ТОВ «ПАІ Капітал».
Research and improvement of the communications system in the management of the enterprise's foreign economic activities
Керівник: Шуба Тетяна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління зовнішньоекономічною діяльністю компанії; management of the company's foreign economic activities; комунікації; communication; бізнес-менеджери; business managers; бізнес-середовище; business environment