Метод оцінки ефективності вебсайтів - Чепак, Анастасія Альбертівна; Chepak, A. A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб зібрати унікальні дані реальних вебсайтів та за допомогою методів машинного навчання побудувати регресійну модель оцінки ефективності роботи веб-сайтів.

The problem that is solved in the qualification work is to collect unique data of real websites and using machine learning methods to build a regression model for evaluating the effectiveness of websites.
Науковий керівник: Стрілець Вікторія Євгенівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; вебсайт; оцінка ефективності; методи машинного навчання; Python; website; performance evaluation; machine learning methods