Порівняльна характеристика туристської привабливості Харківської та Сумської областей (випускна робота магістра) - Циганок, А.С. (My University, 2016)
В роботі представлено теоретичні основи дослідження туристської привабливості, проаналізовано порівняльна туристська привабливість Сумської та Харківської областей.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; туристська привабливість; Харківська область; Сумська область; дипломна робота