Евтонус як основа категорії презентності викладача - Оніщенко, Н.А. (Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Тези доповідей ХV наукової конференції “Каразинські читання: Людина. Мова. Комунікація” з міжнародною участю.
С.137-138 у Тезах доповідей ХV наукової конференції “Каразинські читання: Людина. Мова. Комунікація” з міжнародною участю.