Аналіз ефективності маркетингової діяльності на підприємстві «Aropesca & Vallesmar - Марич, Владислав Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність даного дослідження полягає в тому, що ефективна маркетингова стратегія визначає успіх будь-якого підприємства, особливо в сфері роздрібної торгівлі морськими продуктами. Проведення аналізу ефективності маркетингової діяльності на прикладі підприємства "Aropesca & Vallesmar" важливе для розуміння та вдосконалення стратегій просування продукції в цьому сегменті ринку. Зростання конкуренції та зміни у споживчих уподобаннях створюють необхідність в пошуку нових, більш ефективних методів просування товарів і побудови взаємовигідних відносин з клієнтами. Об'єктом дослідження є маркетингова діяльність підприємства "Aropesca & Vallesmar". Предметом дослідження є аналіз ефективності застосування маркетингових стратегій на цьому підприємстві. Метою дослідження є розробка ефективної маркетингової стратегії на підприємстві "Aropesca & Vallesmar" з метою покращення її впливу на показники успішності та прибутковості компанії.
Analysis of the Effectiveness of Marketing Activities at the Enterprise "Aropesca & Vallesmar"
Керівник роботи: Васильєв Олексій Вікторович, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетингова стратегія; marketing strategy; роздрібна торгівля морськими продуктами; retail trade in seafood products; просування товарів; promotion of goods