Набуті вади серця - Тихонова, Тетяна Михайлівна; Аль-Травнех, Олена Володимирівна; Богун, Лариса В'ячеславівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023)
У методичних рекомендаціях, представлені сучасна класифікація, особливості патогенезу, клінічної картини, діагностики та лікування набутих вад серця.
Методичні рекомендації для підготовки студентів 5 курсу до практичних занять з дисципліни «Внутрішня медицина. Модуль Внутрішня медицина»
Keywords: недостатність мітрального клапана; стеноз мітрального клапана; комбінована мітральна вада серця; недостатність аортального клапану; стеноз гирла аорти