Впровадження у діяльність підприємств інструментів екстремального проєктного менеджменту в умовах кризи - Овчаренко, Михайло Михайлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність безперервного вдосконалення проєктного управління в Україні обумовлена новими викликами, що стоять перед державою, бізнесом та суспільством, обґрунтованими не тільки геополітичними факторами, а й новітніми технологіями та новими запитами соціального розвитку суспільства. Метою дослідження є обґрунтування доцільності використання методів екстремального проєктного менеджменту в українській практиці при дотриманні спадкоємності з традиційними і гнучкими методами. Об'єктом дослідження є проєкти, що реалізуються вітчизняними підприємствами в кризових умовах. Предметом дослідження є управлінські та організаційно-економічні відносини, що виникають і здійснюються у процесі управління проєктами у складно прогнозованих умовах.
Introduction of extreme project management tools into the activities of enterprises in times of crisis
Керівник наукової роботи: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; проєктний менеджмент; project management; управління проєктами; екстримальний проєктний менеджмент; extreme project management