Формування та ефективне використання кадрового потенціалу в медичній галузі - Богат, Вікторія Леонідівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є теоретичне та методичне дослідження проблем формування ефективного кадрового потенціалу Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Краматорської міської ради, а також розробка напрямків розвитку компетенцій медичного кадрового потенціалу та теоретичних засад і практичних рекомендацій щодо розвитку системи управління кадровим потенціалом медичної установи. Об’єктом дослідження є системи управління кадровим потенціалом Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Краматорської міської ради. Предметом дослідження є теоретичні основи та практичні засади функціонування системи управління кадровим потенціалом медичної установи.
Formation and effective use of human resources in the medical industry
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління кадровим потенціалом; human resource management; реформи охорони здоров’я; healthcare reforms; медичні кадри закладів охорони здоров’я; medical staff of health care institutions; менеджмент персоналу; personnel management; управління персоналом