Воблий Костянтин Григорович - Кущенко, О.І. (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2015)
Основні наукові праці Воблого К. Г. присвячені проблемам розвитку і розміщення продуктивних сил України, створенню нових галузей промисловості та комплексному розвиткові районів. Він розробив наукову схему економічного районування України. Виділив на території країни такі райони: Південно-Східний, Центральний і Західний. Вивчав проблеми бурякоцукрової промисловості, комплексного освоєння Великого Дніпра, внутрішньої і зовнішньої торгівлі. Розробив наукову схему економічного районування України.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Воблий Костянтин Григорович, український вчений-економіст та географ; наукові праці; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; схема економічного районування України; проблеми розвитку і розміщення продуктивних сил України