Програма ХІІІ Регіональної студентської наукової інтернет-конференції (15 квітня 2020 року) - Наукове товариство філологічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна (Харків :Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020)
Програма ХІІІ Регіональної студентської наукової конференції містить секції: Актуальні проблеми вивчення української та російської літератур, Мотиви – образи – стереотипи, Актуальні питання сучасного мовознавства. Інтернет-конференція зареєстрована в Українському інституті науково-технічної експертизи та інформації (посвідчення № 826 від 18 грудня 2019 року).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Slavic languages; лінгвістика; літературознавство; наукові студії; лингвистика; литературоведение; научные исследования; linguistics; literary criticism; Scientific research; ХІІІ Регіональна студентська наукова інтернет-конференція; 15 квітня 2020 року; студентська наукова інтернет-конференція