Удосконалення організаційно-проектних рішень кав’ярні-квіткарні в м. Недригайлів Сумської області - Гриценко, Олександра Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: розробка організаційно-проектних рішень відкриття закладу формату кав’ярні.

Purpose of the work: development of organizational and design solutions for opening a coffee shop-format establishment.
Improving the organizational and project solutions of the coffee shop and flower shop in Nedrigailiv of the Sumy Region
Керівник роботи : Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; кава; кав’ярня-квіткарня; концептуальні засади; ресторанне господарство; кавові традиції; формати кав’ярень; coffee; café-flower shop; conceptual basis; restaurant management; coffee traditions; coffee formats