Модель чат-бота для дропшипінгу з функціями рекомендації товарів та автоматизації обробки замовлень - Поваліхін, Дмитро Єгорович; Povalihin, D. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто процес розробки програмної моделі Telegram-бота для дропшипінгу з функціями персоналізованої рекомендації товарів та автоматизованої обробки замовлень. Представлено аналіз предметної області, описано архітектуру системи, методи реалізації модулів взаємодії, рекомендацій та інтеграції із зовнішніми платформами. Модель чат-бота реалізовано мовою Python з використанням Telegram Bot API, бібліотек асинхронного програмування та інструментів машинного навчання. Інтеграція систем штучного інтелекту з дропшипінг-платформами відкриває перспективи для підвищення ефективності продажів.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, PhD з інформаційних технологій, доцент кафедри комп’ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; чат-бот; Telegram; дропшипінг; рекомендаційна система; автоматизація; замовлення; Python; API; e-commerce; штучний інтелект