Зовнішня політика Італійської Республіки та її місце у Середземноморському регіоні - Лягуша, Марія Олександрівна; Liahusha, M. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному аналізу зовнішньої політики Республіки Італія в умовах сучасних геополітичних трансформацій Середземноморського регіону.

This bachelor’s thesis is devoted to a comprehensive analysis of the foreign policy of the Republic of Italy in the context of modern geopolitical changes in the Mediterranean region.
Foreign Policy of the Republic of Italy and Its Role in the Mediterranean Region
Керівник роботи : Комарова Тетяна Геннадіївна – доктор політичних наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; зовнішня політика; Республіка Італія; Середземноморський регіон; дипломатія; національні інтереси; безпека; енергетика; міграція; м’яка сила; foreign policy; Republic of Italy; Mediterranean region; diplomacy; national interests; security; energy; migration; soft power