Формування та впровадження інноваційних проєктів на підприємстві - Антоненко, Владислав Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми дослідження полягає у тому, що інновації є ключовим фактором успіху бізнесу, оскільки вони дозволяють підприємствам адаптуватися до змін на ринку, покращувати ефективність та забезпечувати конкурентні переваги. В сучасному світі, де технології швидко розвиваються і змінюються, підприємства повинні бути готовими до постійних змін і впроваджувати нові ідеї та рішення. Формування та впровадження інноваційних проєктів стає стратегічним завданням для багатьох компаній, незалежно від їх розміру і галузі діяльності. Метою роботи є дослідження теоретичних положень та розроблення практичних рекомендацій щодо впровадження інноваційного проєкту за рахунок капіталовкладень на підприємстві ПАТ «ЖМИЇВСЬКЕ». Об’єктом дослідження є процес формування та впровадження інноваційних проєктів на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні та науково-методичні засади впровадження інвестиційного проєкту підприємства за рахунок капіталовкладень.
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; принципи діяльності малого підприємництва; природа доходу і доданої вартості в малому підприємництві; державне регулювання розвитку малого підприємництва; ПАТ «ЖМИЇВСЬКЕ».