Управління цифровим маркетингом організації - Кляп, Андрій Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є на основі комплексного теоретичного аналізу підходів до цифрового маркетингу, а також дослідження практики його впровадження monobank, розробити рекомендації щодо вдосконалення управління цифровим маркетингом організації з метою підвищення конкурентоспроможності, формування впізнаваності бренду та зміцнення довгострокової лояльності клієнтів. Об’єктом дослідження є система управління цифровим маркетингом. Предметом дослідження є практичні аспекти побудови та вдосконалення системи управління цифровим маркетингом на прикладі monobank.
Managing the organization's digital marketing
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; marketing; цифровий маркетинг підприємства; digital marketing of the enterprise; банківський сектор; banking sector; необанк без фізичних відділень; neobank without physical branches