Статистика ринку : навчальний посібник для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 073 Менеджмент для всіх форм навчання - Страпчук, Світлана Іванівна; Козирєва, Олена Вадимівна (Харків : Видавництво Іванченка І.С., 2019)
Навчальний посібник розроблено згідно тематики та основних питань дисципліни «Статистика ринку» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 073 Менеджмент. У посібнику систематизовано теоретичні знання та узагальнено досвід з методології статистичного аналізу, оцінювання ринкових процесів та явищ для розробки обґрунтованих рекомендацій щодо удосконалення діяльності товарного ринку.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; дисципліна «Статистика ринку»; статистичні методи аналізу прогнозу; ринок; споживачі; продавці; посередники; товар; класифікація ринків; інформаційна база; попит; пропозиція; прогнози; ринкова кон’юнктура; аналіз; ризик; статистичне дослідження; статистики цін; ціноутворення; формування вибіркової сукупності; сезонні коливання; індексологія цін; інфляція; дефлятор; маркетинг; товаропросування