Суд присяжних - Параскевопуло, Х.Г. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Параскевопуло Христо Георгійович – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: Суд присяжних; суддя кримінальні злочини; рішення; докази; слухання