Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі : методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» [Електронний ресурс] - Данько, Наталія Іванівна; Строкович, Ганна Віталіївна; Danko, Natalia; Strokovych, Hanna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

The publication contains the program of the academic discipline, methodological materials for practical classes, organizational and methodological recommendations for independent work of students and conducting knowledge control, methodological recommendations for writing test papers, theoretical questions for preparing for the final control. The methodological recommendations are developed for applicants of the second (master's) level of higher education, specialty J2 "Hotel and restaurant business and catering".
Project management in the hotel and restaurant business : methodological recommendations for studying the discipline for students of the second (master's) level of higher education in the specialty J2 "Hotel and restaurant business and catering" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; програма навчальної дисципліни; методичні матеріали до практичних занять; організаційно-методичні рекомендації; самостійна робота студентів; контроль знань; методичні рекомендації; контрольні роботи; теоретичні питання; підготовка; підсумковий контроль; program of the academic discipline; methodological materials for practical classes; organizational and methodological recommendations; independent work of students; knowledge control; methodological recommendations; tests; preparation; theoretical questions; final control