Концепт ТОЛЕРАНТНІСТЬ, вербалізований німецькомовною максимою - Смоляна, Т.А. (Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 2016)
Стаття у збірнику матеріалів Всеукраїнської науково- практичної конференції «Актуальні проблеми філології та методики викладання іноземних мов у сучасному мультилінгвальному просторі»
Keywords: концепт; максима; номінації концепту; комунікативна толерантність; категорія толерантності