В читальном зале на Университетской улице : [фото] - (:unkn) unknown (Харьков, 1985)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; читальний зал бібліотеки Харківського університету; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету